9 september 2020

Radio Signaal uitzending 10 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Revalidatieroman

We beginnen met een preview van het boek Erg Hè Uit het leven van een rolmodel'.  Een 'revalidatieroman', geschreven door onze radiocolumnist Petra Jorissen. Het staat op uitkomen.

 

De Waterheuvel

In de studio ontvangen we Petra Nieuwlaat, directeur van de Waterheuvel. Dit is een gemeenschap van mensen met een psychiatrische achtergrond, die dagelijks samenkomt in een clubhuis aan de Sarphatistraat. 

 

Het Lichthuis

Daarna bellen we met  Pien ter Voert, projectleider van  het Lichthuis, dat is voortgekomen uit de Waterheuvel. In de weekenden biedt het Lichthuis avondopvang voor mensen die psychisch slecht in hun vel zitten en op eigen kracht een crisis willen voorkomen. 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.