Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 april 2019

Radio Signaal uitzending 11 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Faketory of older people

In de studio Martijn Crowe (auteursnaam van Martijn van Oorschot) en Sabya van Elswijk, oprichters van de The Faketory of older people. Wereldwijd doet dit kennisinstituut antropologisch onderzoek naar het fenomeen van de vergrijzende samenleving. Hiervan wordt op zowel wetenschappelijke als kunstzinnige wijze verslag gedaan.
 

Wijkzorg

Martijn deed het afgelopen jaar veldonderzoek naar de wijkzorg in een viertal wijken in Amsterdam. Het resultaat geeft een ontroerend, informatief en soms onthutsend inzicht, samengevat in een viertal publicaties.
 

Column

De column 'Wanneer' is van Glenda Westzaan.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.