Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

10 februari 2016

Radio Signaal, uitzending 11 februari

In de uitzending: brouwerij De 7 Deugden, erkenning voor Outsider Art en `Hoe zet je wetenschappelijke inzichten om in beleid?` Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Brouwerij De 7 Deugden

Te gast is Garmt Haakma, brouwer en directeur van Brouwerij De 7 Deugden. Hier werken mensen met een beperking die nergens anders aan de slag komen. Hoe ontdekken de medewerkers waar hun kracht ligt en hun mogelijkheden? En waar lopen zij in dit proces tegen op?

Museum voor Outsider Art

Vorige week werd bekend dat Nederland een Outsider Art Museum krijgtt. Op 17 maart opent het museum in de Amsterdamse Hermitage. Aan het woord komt Carine Neefjes,  werkzaam bij museum t Dolhuys in Haarlem, een van de partijen die betrokken zijn bij  Outsider Art Hermitage. 

SIGRA

SIGRA is het samenwerkingsverband van organisaties en formele netwerken in de gezondheidszorg en welzijn in Amsterdam. Senior beleidsmedewerker Charlotte Kuijper praat met Michiel Appelman over gezondheidszorg in de Grote Stad. Hoe vertaalt SIGRA wetenschappelijke inzichten naar de (beleids)praktijk ?

Column

De column 'Ouder worden 14’ is van Olga de la Fontaine. Deze is ook te vinden op haar website www.olgadelafontaine.nl bij haar columns uit 2016.

Radio Signaal in de Cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel