9 februari 2021

Radio Signaal uitzending 11 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

Sinds 4 februari is Radio Signaal tijdelijk veranderd  in Radio Danspaleis en gaat na 15:00 uur door!


Radio Danspaleis

Normaal organiseert het Danspaleis in stad  en land dansmiddagen voor 65 plussers en hun introducés (jong en oud).  Oude krakers komen dan uit de koffer, tranentrekkers, polonaise, meezingers, maar ook rock en roll en slownummers. In coronatijd is men in podcastvorm verdergegaan als  het Radio Danspaleis. Via uw eigen Radio Signaal komt deze versie van het Danspaleis nu naar ú toe, direct in uw huiskamer of waar u zich ook  bevindt.  

 

Vanuit ontmoetingscentrum Mei in Spijkenisse

Presentatrice Suna Duijf neemt u deze keer mee naar ontmoetingscentrum Mei in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam. De gasten op leeftijd in deze aflevering kennen de stad als bewoners en bezoekers. U hoort de verhalen en muziekfavorieten van Piet Rantong en van Wim Kerkhof, leadzanger van Rotterdams trots: The Amazing Stroopwafels.

 

Verlengde uitzending

We beginnen zoals u van ons gewend bent om 14:00 uur. Maar na  15:00 uur gaan  we nog even dóór,  met dank aan de collega's van het programma Bewoners Alert.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.