Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 januari 2017

Radio Signaal, uitzending 12 januari

We gaan van start met het eerste deel van een serie `Samen Sterk zonder Stigma in de lucht`. Ook hebben we het over een nieuw programma van de gemeente om het zgn. Doelgroepenvervoer te verbeteren. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Samen Sterk zonder Stigma in de lucht

Radio Signaal gaat van start met het  project: 'Samen  sterk zonder Stigma in de lucht'. In een zestal uitzendingen, verspreid over het jaar, gaan we het hebben over stigma en zelfstigma.  Wat is het, hoe zit het met stigma in de GGZ en  bij het vinden van werk? Wat onderneemt de organisatie Samen Sterk zonder Stigma en  wat heeft zij te bieden?

De aftrap wordt verzorgd door communicatieadviseur Kees Dijkman, ambassadeur bij Samen Sterk zonder Stigma en zelf ervaringsdeskundig.  Hij vertelt wat Stigma en zelfstigma zijn, wat je eraan kunt doen, wat het ambassadeurschap van de organisatie SSzS.voor hem betekent en wat het inhoudt.

Doelgroepenvervoer

Als je op leeftijd  bent of een beperking hebt, stap je niet  zo maar op de fiets, in de bus of in de auto. In dat geval is iemand vaak afhankelijk van  'Doelgroepenvervoer' en dat verloopt niet altijd even snel of slim. Op 18 januari organiseert de gemeente een bijeenkomst over hoe het beter kan, gebruikmakend van de laatste technieken. We praten erover met Bart Weggeman, beleidsmedewerker voor toegankelijkheid en vervoer bij Cliëntenbelang Amsterdam. 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 12.