Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 mei 2016

Radio Signaal, uitzending 12 mei

In deze uitzending: kunst, een bijeenkomst over verward gedrag en een stripboek van en over een tobber. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Beeldend gesproken

In galerie Beeldend Gesproken is op 3 mei de solo-expositie Me, Myself & I geopend van Salwa Jabli. Zij wil met haar werk  het lijden van de mens begrijpen en de aard ervan tonen. Hoe doet zij  dat en welke invloed heeft haar eigen ziekte (Lyme) op haar werk? Ook aan het woord komt Asia Kuzmiczow, collectiebeheerder van Beeldend Gesproken. Zij organiseert daar maandelijks de Galerie Talk.   

Verward gedrag

Dinsdag 17 mei organiseert Clientenbelang Amsterdam  met het Aanjaagteam Verwarde Personen’ een bijeenkomst voor Amsterdamse cliënten, familieleden en belangenbehartigers. Wat kan er beter in de hulp aan mensen met verward gedrag? Raymond Aronds praat met Jenny de Jeu, beleidsmedewerker van Clientenbelang Amsterdam en Marieke Klasing, ervaringsdeskundige en mede-organisator

Uit het leven van een tobber.

UItgeverij Tobi Vroegh houdt op donderdagmiddag 12 mei het stripboek Danny’s Dagboek ten doop. Vier jaar uit het leven van een tobber. De hoofdpersoon is in  de uitzending.  

Column

De Column  'Uit de oude doos: dat duivelse internet' is van Olga de la Fontaine

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel