11 februari 2020

Radio Signaal uitzending 13 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Pop-up theater

We ontvangen theaterdocent Hanna Timmer. De Lodewijk van Deysselbuurt  wordt opgeknapt. Met een tot theaterstudio verbouwd winkelpand als basis, gaan zij en sociaal ontwerpster Luca van Slagmaat een jaar lang op zoek naar de onvertelde verhalen van deze buurt. Iedere aflevering van Radio van Deyssel heeft een ander thema met wisselende gasten.
 

Hondsdol - een beeldroman

Hondsdol is de eerste beeldroman van Victor Meijer, illustrator van de omslagen van de boeken van Hendrik Groen en schreef ook de roman Snoepreis. Zijn nieuwste creatie gaat over een jongen die ontsnapt aan zijn ouders die in een vechtscheiding liggen. Hij maakt een onvergetelijke reis.
 

Column

De column 'Huisje, boompje, beestje' is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.