Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 juni 2018

Radio Signaal, uitzending 14 juni

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. 

 

Running Blind

De stichting Running Blind laat mensen met een visuele beperking  hardlopen en briskwalken (wandelen in hoog tempo).  Dit kan in groepsverband met (ziende) begeleiding of één op één met een maatje. We praten met Peter van der Mast, vrijwilliger bij Running Blind Amsterdam.

 

Herstelreizen 

GGZ-ervaringsdeskundige en coach Maarten Muis vertelt over zijn project Herstelreizen.nl. Samen met andere ervaringsdeskundigen organiseert  hij vanuit zijn bedrijf Adstructie wisselende groepsreizen en individuele reizen voor mensen die in behandeling zijn geweest in de GGZ. Bestemmingen variëren van uitjes binnen Nederland tot verre bestemmingen als Thailand.

 

Column

De column ‘Nummer 1‘ is van Olga de la Fontaine

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.