Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 oktober 2021

Radio Signaal uitzending 14 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

De uitzending staat in het teken van ontmoeting, ondersteuning en ontwikkeling. Wilt u reageren op onze uitzendingen? Mailt u dan naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Hippe Heks

Te gast is Karel Blanksma, directeur van de Hippe Heks, een centrum waar vrouwen elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Vrouwen van alle achtergronden en van alle leeftijden. Welke vrouwen komen op het aanbod af? Welke vaardigheden kunnen zij daar leren en wat betekent de Hippe Heks voor de buurt? Naast ontmoeting en vaardigheden is er ruimte voor creativiteit, sport en ontspanning. Wat is er zoal te doen?

 

Voor Elkaar Zuid

Coördinatoren Madelon Bos en Maartje Gerretsen van organisatie Voor elkaar Zuid schuiven ook aan. Het doel van Voor Elkaar in Zuid is het bijeenbrengen van buurtbewoners in Amsterdam Zuid om onderlinge burenhulp en sociale contacten te bevorderen.

 

Een groot team van vrijwilligers ondersteunt zo kwetsbare buurtbewoners. Met welke vragen komen de mensen en lukt de afstemming doorgaans goed? Wat leren bewoners op de digitale werkplaats? Ook horen we wat het project BUUV inhoudt.

 

Thumbnail BUUV Amsterdam Zuid.jpg

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.