Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 september 2017

Radio Signaal uitzending 14 september

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen! We praten over een bijzondere  kunststudio, die in oktober een Festival of older People organiseert. Radio Signaal is te beluisteren van 12:00 en 13:00 uur op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Oude uitzendingen zijn na te luisteren op StadsFM.

 

The Faketory

The Faketory is een internationale kunststudio die werkt met straatmensen, tieners in achterstandssituaties, dragqueens en ouderen. Net als de doelgroep zijn ook de gebruikte middelen verrassend divers: schilderkunst, fotografie, video, events en boeken. Jan Barnhoorn praat met  Artist and creator Martijn Crowe and PR  Director Sabya van Elswijk. .  

 

Festival of older People

Sabya en Martijn organiseren van 17-19 oktober in Utrecht het Festival of older people.  Er komen steeds meer 55 plussers in de wereld, en dit blijft niet zonder gevolgen. Credo van het festival is: ouderen bestaan niet. Onder de deelnemers bevinden zich  Hedy d’Ancona en Freek de Jonge. 

 

The Faketory  heeft afgelopen 7 jaar internationaal onderzoek gedaan naar wat het betekent om oud te zijn. Aan de orde komen vragen als: wie of wat is de oude mens?  En:  hoe beleeft de oudere de jongere generatie? 
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel