Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

14 februari 2018

Radio Signaal 15 februari

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

 

Dynamo

Te gast is Rinie Schmidt, participatiemedewerker bij Dynamo Amsterdam.  Dynamo stimuleert mensen om hun capaciteiten en talenten te ontdekken en eventuele problemen zelf op te lossen. Rinie brengt buurtbewoners met elkaar in contact en organiseert regelmatig Alzheimer cafés.

 

Mantelzorg en dementie

Johannes Smeets is programmacoördinator van de stichting Mantelzorg en Dementie. In speciale ontmoetingscentra biedt de stichting ondersteuning aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Deze centra in West en Nieuw-West bieden volop activiteiten, van wandelen en gymnastiek tot koken en muziek. En uiteraard is er plaats voor gesprekken over dementie  en de impact hiervan op je leven.

 

Column

De column ‘Stijgende lijn’ is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.