15 juni 2017

Radio Signaal uitzending 15 juni

Sinds 2015 krijgt de gemeente op een kritische en creatieve manier advies over zorg voor de jeugd. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

 

Jeugdplatform Amsterdam

Te gast zijn Sophie Pennington de Jongh, beleidsmedewerker bij Clientenbelang Amsterdam en Jeslin Heinze belangenbehartiger bij Jeugdplatform Amsterdam. Zij vertellen over het onafhankelijke platform dat in 2014 is opgericht op initiatief van de gemeente zelf. En wordt onderstund door Cliëntenbelang Amsterdam en Stichting Alexander.

 

Sinds 1 januari 2015 is het platform vol actief en adviseert het de gemeente (gevraagd en ongevraagd) over de zorg voor de jeugd. Thuis, in de wijk, op school of in een instelling. Sophie en Jeslin vertellen over doelstelling, werkzaamheden en plannen.

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

terug naar het Nieuws overzicht »

Gesprek laden