Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

30 mei 2022

Radio Signaal 2 juni interview hoofdredacteur van Z! Hans van Dalfsen

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naarradiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Na een kersverse Agenda en onze mededelingen herhalen we de uitzending van 16 december 2021.

 

Z! de Amsterdamse straatkrant

In deze uitzending maken we kennis met Hans van Dalfsen, hoofdredacteur van Z! de Amsterdamse straatkrant. We komen meer te weten over de inhoud en verspreiding van de krant. En over de rubrieken, oplage en het verspreidingsgebied van de krant. Verkopers van Z! zijn dak- of thuisloos en spreken (een beetje) Nederlands.

 

Hans van Dalsen december 2021.jpgVeel van de ongeveer 140 zelfstandige verkopers hebben een vaste standplaats. Zo verdienen ze een bescheiden inkomen en ontmoeten ze andere Amsterdammers. Z!  is aangesloten bij het International Network of Street Papers, een netwerk van 100 straatkranten in 35 verschillende landen. Samen hebben ze meer dan 20.500 verkopers die 4.6 miljoen lezers bereiken.

 

Column

Olga de la Fontaine leest haar column 'Niet ter zaken doende'. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.