Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

14 juli 2020

Radio Signaal uitzending 16 juli

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Beelease

Beelease, gevestigd aan de Meteorenweg,  zet zich breed in voor de bijenstand.  Zo lenen ze hele bijenvolken uit en het geven ze cursussen en opleidingen tot imker. Verder is de stichting actief op het gebied van werkervaringsprojecten en opleidingen voor mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt. We praten met de voorzitter, IT consultant Dirk Dekker.

 

Senior en Student

Ook praten we met  Alexander de Waardt van Senior en Student. Deze stichting brengt studenten en senioren samen om de eenzaamheid te bestrijden, door het vergroten van de zelfredzaamheid en van het sociale netwerk. 
 

VoorleesExpress

Cultureel antropoloog Mirte Tulder is projectleider bij de VoorleesExpress, die  ijvert voor een toekomst zonder taalachterstand. 15% van de jongeren heeft grote moeite met het begrijpen van de inhoud van hun schoolboeken.  Via een netwerk door het hele land staat VoorleesExpress gezinnen bij in de thuisomgeving, in de coronatijd uiteraard ook digitaal. Voorleessessies spelen een grote rol in hun methodiek.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.