14 september 2021

Radio Signaal uitzending 16 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Ontmoetingsplek

'Muziek naar de wijk brengen' is de eerste aflevering van de podcastserie 'Verbonden in Zuid'. Presentator Sven Gerrets spreekt met met Stéfanie Caton van de Boshalte. Zij nam de ontmoetingsplek 6 jaar geleden over. Sindsdien is het een bruisend en verbindend stukje stad dat muziek naar de wijk brengt. Waar komt haar betrokkenheid bij mensen die zorg nodig hebben vandaan? En wat is een ‘uitgestelde koffie’?

 

(Tekst loopt verder na de afbeelding. Op de foto: Jet Key. Foto: gemeente Amsterdam)

Thumbnail Jet Key.jpg

Inspirerende klusvrouw

'Twijfel niet aan jezelf' is de voorlopig laatste podcast uit de serie 'Het mag nog wel wat bozer' die Veerle Corsten produceerde  voor Vrouwennetwerk Zuid. Zij spreekt met Jet Key die altijd onderzoekt of ze zelf iets kan repareren of regelen. Toen ze na het werk in de evenementenbranche op haar 58ste plotseling niet meer aan de bak kwam, besloot ze voor zichzelf te beginnen.

 

Ooit was ze directeur van Sail Amsterdam. Nu zeilt in haar vrije tijd en is ze een inspirerende klusvrouw. Ze weet interviewer Veerle Corstens te verleiden te gaan oefenen met de boormachine.

 

Meepraten

Woont u in stadsdeel Zuid en voelt u zich verbonden met de mensen uit uw buurt? Of juist niet en wilt u daar iets aan doen? Als u het leuk vindt om hierover met elkaar van gedachten te wisselen, doe dan mee aan een klein groepsgesprek over dit onderwerp via videobellen of per telefoon. Klik hier voor meer informatie. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.