Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

15 januari 2019

Radio Signaal uitzending 17 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Care Bears

In stadsdeel Nieuw-West helpt Care Bears kwetsbare niet-westerse ouderen bij het doorbreken van sociaal isolement. Om dit te bewerkstelligen worden ze één op één gekoppeld aan meertalige vrijwilligers (care bears) met dezelfde migratieachtergrond. Oprichtster Jurney Gilliad vertelt over deze kleurrijke informele zorgorganisatie.
 

Adoptiecafé's

Stefan Martin Regelink organiseert Adoptiecafé's voor internationaal geadopteerde kinderen. Hijzelf is afkomstig uit Colombia. Op 3 februari is de volgende bijeenkomst in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en er wordt hard gewerkt aan een blijvend platform om ervaringen uit te wisselen.
 

Studiezalen Amsterdam

Abdelhamid Idrissi is als oprichter en directeur van Studiezalen Amsterdam genomineerd voor Amsterdammer van het jaar. Het gaat om locaties waar jongeren van het basis- en voortgezet onderwijs rustig in hun eigen wijk kunnen leren met persoonlijke aandacht en begeleiding. De medewerkers zijn (student-)pedagogen, (oud-)docenten en mensen uit het bedrijfsleven.
 

Column

De column 'Actiever worden!' is van Peter Petersen.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden