Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 maart 2016

Radio Signaal, uitzending 17 maart

Deze keer: de GroeiGids van de GGD bestaat 10 jaar, het Achterstands Ondersteuningsfonds en een werkconferentie voor dakloze jongeren. Stem tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

10 jaar GroeiGids

De GroeiGids van de GGD bestaat 10 jaar. Natuurlijk is hij  inmiddels ook als App verkrijgbaar. Aan het woord komt hoofdredacteur Anneke Kesler die er vanaf het begin bij was.

Achterstands Ondersteuning Fonds

Het Achterstands Ondersteunings Fonds  gaat  Mensen in Amsterdam Noord die zich in sociaal isolement bevinden activeren en bij hun omgeving betrekken. Hanneke den Hartog en Olaf Tempelman vertellen in de studio over dit initiatief.

Werkconferentie dakloze jongeren

Op 7 April vindt in het  Muller-Lulofshuis de jaarlijkse werkconferentie voor de keten dak- en thuisloze jongeren  plaats. Dit jaar met als thema Bejegening. Jongeren voelen zich niet altijd serieus genomen door hun hulpverleners. Raymond Aronds praat met Zarina Kallan van het  voorbereidingsteam. Vanuit haar ervaringsdeskundigheid en als vrijwilliger bij Don Bosco organiseert zij  activiteiten.

Column

*De Column  De dood schalt me tegemoet is van Olga de La Fontaine

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel