Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

16 januari 2018

Radio Signaal, uitzending 18 januari

Samen Sterk zonder Stigma in de lucht

Vandaag het sluitstuk van ‘Samen Sterk zonder Stigma in de lucht’, een project van Radio Signaal dat tot stand kwam dankzij een kleine subsidie van de Social Run. In zes marathoninterviews hebben we het gehad over: wat is stigmatisering? En wat betekent stigmatisering bij een studie, op de werkvloer, in de GGZ, onder managers?  In de zomer hadden we een hele uitzending gewijd aan het  Te Gek!? festival en de Social Run. 

 

Stigma in de media

Vandaag praten we met Anita Hubner en Barbera Olthof. Anita is  Psycholoog, coach, zelfstandig beleidsadviseur en spreker.  Zij vertelt over stigmatisering  in de media, en hoe ze die met haar optredens wil tegengaan.
Barbera Olthof is projectleider bij Cliëntenbelang Amsterdam voor SSzS. Van haar horen we over de laatste ontwikkelingen binnen  Amsterdam en  wat er dit jaar op het programma staat. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.