18 juni 2019

Radio Signaal uitzending 18 juni

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Traplift

Anne Ranse leest de column 'Trapliftperikelen' van Josje Jap Ngie-van Dam, senior onderzoeker bij  Ombudsman Metropool Amsterdam. Vervolgens licht Josje telefonisch de afhandeling toe van de klacht waar het hier om gaat.
 

Slapen zonder pil

Chronisch gebrek aan slaap kan leiden tot concentratie- en geheugenproblemen en op langere termijn tot depressie, hart- en vaatziekten en zelfs dementie. Het Amsterdamse Slaapmakend behandelt slapeloosheid zónder medicatie. We spreken met twee van hun psychologen, Barbara Mulder en Isabel van Schie. Ze vertellen  over het ontstaan van slaapproblemen en de verschillende soorten. Ook  geven ze een kijkje in de vooroordelen en misvattingen. Uiteraard staan we ook stil bij de mogelijkheden van effectieve behandeling

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel


Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.