Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 januari 2022

Radio Signaal uitzending 27 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Dit keer herhalen we de uitzending van 19 augustus 2021. Vanaf volgende week zijn we live!! Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Gokken

Deze uitzending gaat in zijn geheel over gokken. Te gast is Raymond Aronds, voorzitter van de Stichting Landelijk Info Centrum Kansspel Spelers (SLICKS), hét ervaringsdeskundig kenniscentrum voor alles wat met gokken en kansspelen te maken heeft.  

 

We zullen het onder meer hebben over zijn achtergrond, gokken in coronatijd, de nieuwe wetgeving per 1 oktober en de lobby voor de inzet van ervaringsdeskundigheid. Ook de verslaving komt aan de orde: het onderzoek, het advies, de voorlichting en de hulp om verslaving te voorkomen of verhelpen.

 

Het gokkend brein

Hoogleraar gedragsfarmacologie Ard Peeters legt uit hoe het gokkende brein werkt en vertelt over de App E-Assyst. Deze is ontwikkeld om het brein positief te beïnvloeden. De app is getest is in de casino’s van Fair Play.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.