17 december 2019

Radio Signaal uitzending 19 december

Op donderdagen van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). En overal ter wereld via internet. Presentator Jan Barnhoorn praat in de laatste live-uitzending van 2019 met drie gasten.
 

GGZ en eenzaamheid

GGZ-problematiek kan leiden tot eenzaamheid en ontwijkgedrag. We praten hierover met  Mees de Lind van Wijngaarden. Van oorsprong is hij bedrijfskundige, later werd hij coach, adviseur en sociaal pionier.


Hebben en houwen

Hebben en Houwen is een winkel en verzamelpunt van kleding. Cliënten van de Voedselbank en andere wat minder draagkrachtigen worden geholpen om zich goed en stijlvol te (blijven) kleden. De laatsten op verwijzing van van een organisatie die valt onder de Sociale kaart. Mede-oprichter Zwaan van Dam vertelt hoe dat allemaal werkt.
 

Ontoeristen

Elena Simons is medeoprichter van The Untourist Movement,  een community van onder meer sociale ondernemers, hotels en non-profitorganisaties. Op ludieke wijze willen zij touristen in contact brengt met een ander Amsterdam en tegelijk de Amsterdammer ontlasten. Ze geven een gids uit: The Untourist Guide to Amsterdam
 

Radio Signaal tijdens de feestdagen

Op 26 december herhalen we de uitzending met Titia Frieling over Almere Natuurmonumenten. En op 2 januari herhalen we de uitzending met Esta Polyesta over het Ecstatic Dance Amsterdam en broeder Fer van der Reijken van het stadsklooster La Verna. 
 
Op 9 januari kunt u weer naar een live-uitzending luisteren. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.