Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 mei 2016

Radio Signaal, uitzending 19 mei

We praten deze week met de auteur van de beststeller `De val van mijn moeder` en besteden aandacht aan het werk van de stichting Lezen & Scrhijven. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

De val van mijn moeder

Te gast is Ernst Timmer, auteur van  De val van mijn moeder. Zijn moeder breekt haar arm en maakt een reis door zorgland . De wereld draait door riep het boek in april uit  tot 'Boek van de maand'.

Lezen & schrijven

Lydia de Jong is  regiocoördinator bij de Stichting Lezen &  Schrijven. Samen met honderden partners voert deze stichting  projecten uit om laaggeletterden te vinden en te scholen. Hoe staat het met de geletterdheid in de hoofdstad? 

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel