30 juni 2020

Radio Signaal uitzending 2 juli

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Meer vrouwen in de politiek

Coach en trainer Marie Anne van Reijen vertelt over haar beweging Meer vrouwen in de politiek (MVIDP). Doel: 50% vrouwen in de politiek krijgen, en wel voor elke en alle functies. Waarom is dat eigenlijk nog niet gebeurd, en: verbetert er dan wat wezenlijks?

 

Skepsis

Stichting Skepsis onderwerpt al jaren buitengewone beweringen op het gebied van medicatie en behandeling aan kritisch onderzoek. We praten met bestuurslid en secretaris Jan Willem Nienhuys over de grens tussen kwakzalverij, reguliere geneeskunde en de homeopathische versie daarvan.


 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.