1 mei 2019

Radio Signaal uitzending 2 mei

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. Deze keer met Marijke Mol over haar boekje 'Opa en oma zijn niet meer samen', meer over de Leestuin en de Zeefdrukmakers.

 

Kinderen helpen in moeilijke tijd

Binnenkort publiceert uitgeverij Boekscout een boekje van Marijke Mol getiteld 'Opa en oma zijn niet meer samen'. Klinkt dramatisch en de aanleiding was dat ook, maar het is een boekje om kinderen door een nare periode te helpen. Het is haar eerste boek en alle illustraties zijn van haar zelf.

 

Kosteloos boeken lezen en lenen

Conny van Dorst is vrijwilligster bij het Leeshuis in de Tolhuistuin. Bezoekers kunnen hier kosteloos boeken lezen en lenen. In het Leeshuis kunnen mensen ook naar het Taalcafé die in een kleine groep het Nederlands willen oefenen. En de Meeleesclub is er voor mensen die hun Nederlands willen verbeteren en hun woordenschat willen vergroten.

 

Eigenzinnig team

Patricia Wijsbeek is begeleider bij Zeefdrukmakers, een zeefdrukkerij die duurzaam, sociaal en toegankelijk is.
Zeefdrukmakers levert een mooi ambachtelijk product en bestaat uit een eigenzinnig team van mensen met een afstand op de arbeidsmarkt.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel