20 april 2021

Radio Signaal uitzending 22 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

In coronatijd is Radio Signaal tijdelijk veranderd in Radio Danspaleis en gaat na 15:00 uur nog even door.


Het Danspaleis op Radio signaal

Normaal organiseert het Danspaleis in stad en land dansmiddagen voor 65 plussers en hun introducés (jong en oud). In coronatijd is men in podcastvorm verdergegaan als het Radio Danspaleis. Via uw eigen Radio Signaal komt deze versie van het Danspaleis nu naar ú toe. Een feest van herkenning en bezinning voor iedereen die geraakt wordt door deze tijd.  

 

Oog voor Utrecht

Het Danspaleis reist deze keer  af naar de stad van de Dom, waar we te gast zijn bij Oog voor Utrecht. Een organisatie die zich met een team van bevlogen vrijwilligers inzet om ouderen te helpen de touwtjes weer in handen te krijgen en helpt de eenzaamheid te bestrijden. Suna Duijf praat met oprichter Noortje Rozema.

 

Tineke Schouten

Een artiest die je er dan heel graag bij wilt hebben is  Tineke Schouten. En dat is gelukt!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.