Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 juni 2018

Radio Signaal, uitzending 20 juni

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. 

 

WeMakeThe.City

Het grootste stadsfestival van Europa komt naar Amsterdam! Van 20 t/m 24 juni  zijn er lezingen, films en stadsexpedities rond de vraag: hoe maken we betere steden? Mary van Vucht van Stadsdorp Zuid vertelt over het festival WeMakeThe.City, met nadruk op de bijeenkomst van 21 juni over het verschijnsel stadsdorpen. 

 

Social Summermarket

Ook de Protestantse Diaconie Amsterdam haakt aan bij het festival. Zij organiseert op 21 juni in de Hoftuin  een Social Summermarket . ‘Eet met een vluchteling, zing met een dakloze en maak vrienden’.  Straatpastor Hanna Wapenaar vertelt  over het streven naar een inclusieve stad met oog en hart voor mensen.

 

Voorlezen in de woongroep

Vrijwilligers van Prisma  komen elke maand voorlezen  in een woongroep van mensen met een beperking aan de Gerrie Knetemanlaan.  In de keuze van de boeken wordt goed rekening gehouden met de wensen van deze voorleesclub.  We praten met één van de vrijwilligers, dichteres Loes Raymakers.
 

Column

De column  ‘betaald werk’ is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.