Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

19 december 2017

Radio Signaal uitzending 21 december

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Overal ter wereld via de live stream op internet.

 

Afstand tot de arbeidsmarkt

Hoe help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk? En hoe motiveer je bedrijven om hen in dienst te nemen? We praten met Paul Erdhuizen, projectleider bij het ROC Amsterdam. Hij  houdt hij zich  bezig met ‘bijzondere begeleiding’ en coördineert het House of Hospitality,  een samenwerkingsverband tussen het ROC, de gemeente en het bedrijfsleven. Leerlingen komen uit de bijstand, van de Praktijkschool, of ze zijn statushouder, zoals Neda Hasseriri. Zij neemt ook deel aan het gesprek. 

 

De Bijlmer

Dit jaar bestaat de Bijlmer 50 jaar. Te gast is Evert van Voskuilen, auteur van het  boek Ridders in de Bijlmer over de boeiende geschiedenis van dit gebied. Van de inpoldering in de de 10e eeuw tot  de stedebouwkundige discussies rond de grootste wijk die Nederland ooit vanaf de tekentafel gebouwd zag worden.

 

Column

De column ‘Ups-and-downs’ is van Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden