19 mei 2020

Radio Signaal uitzending 21 mei

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

Door de Coronacrisis kunnen we geen gasten in de studio ontvangen. Om dat op te vangen herhalen we eerdere uitzendingen die ook zeker de moeite waard zijn. Deze keer de uitzending van 16 mei 2019 waarin de relatie tussen dier en mens centraal staat.

 

OPOEH

Meike Zwaan coördineert de vrijwilligers bij de stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier. OPOEH helpt senioren aan meer beweging en gezelligheid door hen te koppelen aan een oppashond in de buurt. 

 

Kopjes

Ook praten we met Lenny Popelier van kattencafé Kopjes.  Na een succesvolle crowdfunding-campagne opende het in april 2015 zijn deuren in de Baarsjes. Het loopt enorm goed. Bezoekers krijgen niet alleen kopjes en aandacht, maar ook voorlichting over katten en  dierenasiels.


Column

De column 'Silly Walks' is van Marja Morskieft.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.