Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 december 2016

Radio Signaal, uitzending 22 december

In deze kerstuitzending: een luisterboek over betere communicatie in zorg en welzijn, en een portret van Onbeperkt West. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Communicatie!

Cultureel antropoloog en ervaringsdeskundige Maarten Muis vertelt over zijn luisterboek Hoor wat ik voor je kan betekenenOnderwerp: de communicatie in zorg en welzijn.  ‘’De professionals die mij na de psychose hielpen herstellen, verdienen het door mijn verhaal geïnspireerd te worden. Zodat zij hun communicatie beter kunnen afstemmen op hulp- en zorgvraag van de individuele cliënt. Nieuwe gevallen van ‘verward gedrag’ worden dan nog sneller en beter geholpen dan ik.’’

Onbeperkt West: Nicolette Besemer

Nicolette Besemer is voorzitter van Onbeperkt West . Deze vrijwiilligersorganisatie adviseert het stadsdeel West –  gevraagd en ongevraagd – over de toegankelijkheid van straten, pleinen en gebouwen. Ook denkt men  na over structurele oplossingen om de toegankelijkheid te verbeteren. Als rolstoelgebruiker weet Nicolette  wat het betekent als de lift op een station niet werkt. Heet van de naald: Nicolette is zojuist voorgedragen als Amsterdammer van het jaar.

IJzerkoeken

De column ‘‘IJzerkoeken’ is van radioveteraan Toon van der Aa.

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje 22.