20 juli 2021

Radio Signaal uitzending 22 juli

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Corona en jongeren

Daan Stremmelaar is te gast in de studio. Hij is beleidsmedewerker Jeugd bij Clientenbelang Amsterdam. We gaan het hebben over de invloed die de coronaperiode heeft (gehad) op jongeren en over de adviezen voor de politiek van projectmedewerker Narita Derks vanuit het project 'Over mij=Met mij'.

 

Andere onderwerpen die voorbij zullen komen:

  • De toenemende druk op de (jeugd)zorg.
  • Het gemeentelijk project ‘Aanpak 16-27’ is afgelopen. Hoe nu verder en hoe staat het met de gemeentelijke financiering voor die zorg?
  • Het stedelijke programma Amsterdam Vitaal & Gezond

 

Pleegouders nodig

Er zijn dringend pleegouders nodig. Anne Feenstra is pleegouder en vertelt over het pleegouderschap. Wat moet je ervoor in huis hebben? Wat houdt de uitgebreide screening en startopleiding in? Anne is een warm pleitbezorger voor steunpunten in Noord-Holland, waar pleegouders een centrale rol spelen. We horen van hem waarom hij dit zo belangrijk vindt. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.