Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 november 2018

Radio Signaal uitzending 22 november

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

 

Zelfstandig reizen met een beperking

Meer dan 200 mensen met een beperking hebben dankzij het project MEE op Weg geleerd om zelfstandig door de stad te reizen. De gemeente Amsterdam en MEE Amstel en Zaan slaan nu de handen ineen om zelfstandig reizen voor nóg meer mensen mogelijk te maken. Zo zijn er inmiddels OV-Coaches. We praten hierover met twee mensen van MEE Amstel en Zaan. Hechmi Sougui is Teamleider van Trainingen & Projecten  en Meike Suesan is er Consulent projecten en arbeidscoach.


Dierenwelzijn

Animal Rights staat voor  een harmonieuze, vreedzame en groene samenleving, waarbij de rechten en het welzijn van mensen en dieren gewaarborgd zijn. Adjunct directeur Erwin Vermeulen en vrijwilliger Nicolette Rance geven de actuele stand van zaken rond dierenwelzijn, hun campagnes  en niet te vergeten de relatie tussen dierenwelzijn en gezondheid van mensen
 

Column

De column “De zak van Sinterklaas’ is van radiomaker van het eerste uur Toon van der Aa.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om de uitzending terug te luisteren