20 oktober 2020

Radio Signaal uitzending 22 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
Vanwege de coronamaatregelen zijn de studio's van SALTO gesloten. We herhalen daarom weer een mooie uitzending, deze keer die van van 2 mei 2019. Wel met een actuele agenda en mededelingen.

 

Als je grootouders gaan scheiden

Auteur Marijke Mol vertelt over haar debuut Opa en oma zijn niet meer samen (uitgeverij Boyscout), dat ze ook zelf illustreerde. Een boekje om kinderen te helpen door een nare periode te komen.

 

Het Leeshuis

Conny van Dorst is vrijwilligster bij het Leeshuis in de Tolhuistuin. Bezoekers kunnen hier kosteloos boeken lezen en lenen. Ook is er een Taalcafé en Meeleesclub. Update: Taalcafé en de Meeleesclub zijn tijdelijk gestopt in de coronaperiode, overige activiteiten gaan in aangepaste vorm door.

 

Zeefdrukmakers

Zeefdrukkerij Zeefdrukmakers is duurzaam, sociaal en toegankelijk. Een gemêleerd team van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt maakt er mooie ambachtelijke producten. We praten met begeleider Patricia Wijsbeek.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel