Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 december 2021

Radio Signaal uitzending 23 december

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Tijdens deze een na laatste uitzending van het jaar ontvangen we cabaretier en oud-vluchteling Mo Hersi en psychiater Ans Derks.

 

Thumbnail Mo Hersi Tedx Almere.jpg

Gevlucht uit Ethiopië

In 2017 maakte Mo Hersi furore met zijn indrukwekkende verhaal tijdens TEDxAlmere. Mo vluchtte met zijn hele gezin uit Ethiopië naar Nederland. 
Als oud-vluchteling loopt hij tegen veel vooroordelen aan. Door zijn verhaal en die van andere vluchtelingen te delen, hoopt hij  dat mensen een andere kijk op asielzoekers krijgen. 

 

Psychiater Ans Derks

Ook in de uitzending Ans Derks. Zij wilde gynaecoloog worden, maar werd psychiater. Zij  is verbonden aan het Boven IJ-ziekenhuis en werkt in de Geestelijke Gezondheidszorg, onder andere bij het  Ouderenteam Noord-Holland Noord. Bij het CBR doet zij rijbewijskeuringen. Een zeer onderhoudend en boeiend gesprek met een veelzijdige psychiater. 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel