Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 november 2017

Radio Signaal uitzending 23 november

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Overal ter wereld via de live stream op internet.

 

Crisisopvang

Te gast is Márian Vink,  senior beleidsadviseur/onderzoeker bij Cliëntenbelang Amsterdam. Zij vertelt over vrijwillige en gedwongen crisisopvang in de Geestelijke Gezondheidszorg. In deze uitzending doet zij verslag van een recent onderzoek op dit terrein en van een nieuw onderzoek.

 

Running Blind

Running Blind is in 2007 opgericht door sporters met een visuele beperking, hun buddy's en het Oogziekenhuis Rotterdam. Inmiddels is Running Blind een begrip in de wereld van blinde en slechtziende hardlopers. Ook in Amsterdam is een grote groep lopers actief. Medewerker Marga Winkel en running buddy Peter Bakker vertellen hierover.

 

Nieuwsforum vluchtelingen

Majalla - Arabisch voor tijdschrift - is een online magazine dat de achtergronden van vluchtelingen en hun verhalen belicht. Voorbij de sensatie en waan van de dag. Het magazine gebruikt zoveel mogelijk eigen bronnen, en gaat dilemma's niet uit de weg. Integendeel. Doel is om de wederzijdse betrokkenheid en verbinding tussen Nederlanders en vluchtelingen te bevorderen. We praten met hoofdredacteur Jeroen Zonneveld.

 

Oproep

Deze keer geen column, maar een oproep. Petra Jorissen vraagt aandacht voor het symposium Gelijk is gelijk op 29 november in de Jaarbeurs te Utrecht.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.