Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

12 januari 2022

Radio Signaal uitzending 13 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

In verband met de coronamaatregelen zijn de studio's van SALTO nog steeds gesloten. Hierdoor zijn er geen live uitzendingen te beluisteren, maar u hoeft Radio Signaal geen week te missen.Dit is een herhaling van de uitzending van 26 augustus jl..

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Stichting De Opstap

Tijdens deze uitzending schetsen we een beeld van Stichting De Opstap. De stichting biedt cursussen aan in beeldende vorming voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Daarnaast hebben ze een vrije werkplaats. In de studio vertelt een cursist over de inhoud van de cursussen, de sfeer en wat het de cursisten oplevert.

 

Daarna spreken we Kaj Glasbergen, docent in het lesatelier. Zij vertelt onder meer over de opzet van de cursussen, de opdrachten en het samen kijken naar de werken.

 

Ook komen in lesatelier een aantal cursisten aan het woord. Over wat ze aan het maken zijn, wat ze van de les en het materiaal vinden, hoe zij De Opstap ervaren en wat zij met hun deelname aan de cursussen willen bereiken.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel