Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

23 maart 2016

Radio Signaal, uitzending 24 maart

Een bedrijvenaflevering deze keer, met interculturele zorggroep Sensa Zorg en E-Health bedrijf FocusCura. Stem tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Interculturele zorg

Te gast is Suleyman Gogus  Hij is algemene directeur van Sensa Zorg , een Zorggroep die gespecialiseerd is in “interculturele zorg van geboorte tot graf”. In 2014 opende ze een verzorgingshuis voor oudere allochtonen.  Momenteel richt Sensa Zorg zich op hulp en zorg aan vluchtelingen. Afgelopen week organiseerden ze een symposium.

E-Health

Daan Dohmen komt vertellen over Focus Cura, een jong snel groeiend bedrijf dat  de zorg sneller en effectiever wil maken via  e-health technieken. De client/patient staat daarbij centraal!  Het gaat van zelf je bloedwaardes meten met de i-Pad tot werken aan je netwerk.

Column

De Column Lente is van Toon van der AA

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel