23 juni 2020

Radio Signaal uitzending 25 juni

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Het Vergeten Kind

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor beschadigde, kwetsbare kinderen. De stichting organiseert activiteiten om weerbaar te worden, eigen talenten te ontdekken en te ontspannen tijdens vakanties en weekeinden. Wat betekende de lockdown voor deze kinderen en voor de stichting? En wat kan er nu wél weer? We praten met algemeen directeur Margot Ende.

 

Balkon-Danspaleis

De missie van het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden via muziek en dans. De coronatijd leidde tot het Balkon-Danspaleis met muziek in de binnentuin of aan de straat. Daarnaast ging het Radio Danspaleis van start, een videoserie Thuisdansen  en de Muzieklijn. Genoeg gespreksstof dus voor een gesprek met initiator Suna Duijf.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.