25 augustus 2020

Radio Signaal uitzending 27 augustus

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Stad in coronatijd

Evelien Diepstra vertelt live het verhaal  'Achtung, Achtung' over de stad in coronatijd.

 

Longen

Voor het overige herhalen we de thema-uitzending van 23 januari jl. over onze longen. We gaan het hebben over de werking ervan, longziektes en hun behandeling en de (on)schadelijkheid van e-sigaretten. In de studio verwelkomen we longarts Wanda de Kanter, het boegbeeld van de anti-rooklobby. Zij spande onder meer een proces aan tegen de tabaksindustrie.

 

Longpunten van het Longfonds

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Dit zijn gratis bijeenkomsten rondom een onderwerp dat interessant is voor mensen met een longziekte. Denk aan omgaan met energie, nieuwe ontwikkelingen in de zorg en het gebruik van medicijnen. We praten erover met met coördinator Margot van Doesburg. 

 

Column

De column 'Laf' is van Glenda Westzaan.

 

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.