Uw privacy Contact | Nieuwsbrief

| Deze website voorlezen met BrowseAloud Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 september 2018

Radio Signaal uitzending 27 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. 

 

Oogstfeest

Zaterdag 29 september is het de helde dag Oogstfeest op de Stadsboerderij Osdorp. Initiatiefnemer van de Stadsboerderij Martin ten Brinke vertelt over het feest, wat er verbouwd en geoogst wordt, en wat bezoekers kunnen leren over de natuur. Het feest is gratis toegankelijke en begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

 

Week tegen Eenzaamheid

Peik Suyling organiseert zondag 30 september in het Rembrandtpark een bijzonder evenement: in het kader van de ‘Week tegen Eenzaamheid’ zal de eenzaamheid worden bezongen. Zangeres en accordeoniste Kat Fluitsma schrijft  een lied en brengt dit ten gehore, waarbij alle Amsterdammers worden uitgenodigd een deel van het lied aan te leveren. Uiteindelijk zal het lied uitgebreid worden en als een verbindende ketting fungeren.

 

Overlast en drukte in de stad

De overlast en drukte in de stad is het gesprek van de dag. Ombudsman Arre Zuurmond heeft deze zomer zelf polshoogte genomen op de Wallen om de stroom klachten van bewoners zelf te ervaren. Vandaag te gast Chris Bruinsma, oud-rechercheur bij politiebureau Warmoesstraat. Hij vertelt hoe het er aan toe ging op dit bureau in de jaren 70 en 80: “Als je links het bureau verliet, kwam je midden op de Wallen uit. En als je rechtsaf ging op het Rokin tussen het winkelende publiek, een wereld van verschil”. Hij woont op de Zeedijk en zal ook vertellen over hoe hij het leven er nu vindt. 

 

Column

De column van vaandag is van Peter Petersen en is geiteld ‘Oud en jong’.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden