Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 april 2016

Radio Signaal, uitzending 28 april

In deze uitzending portretteren we twee organisaties: de Federatie Opvang en de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). We zijn natuurlijk ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Federatie Opvang

De Federatie Opvang is een vereniging van instellingen die zich, ieder op eigen wijze, inzetten voor de opvang en ondersteuning van mensen in een maatschappelijk kwetsbare of onveilige situatie. Voorzitter Jan Laurier over wat de opvang inhoudt en welke groepen er een beroep op kunnen doen.

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Johan van Ruijven is  beleidsmedewerker bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Dit  is de brancheorganisatie voor aanbieders van zorg- en dienstverlening aan mensen met een handicap. Welke belangen behartigt de organisatie en wie maken er deel vanuit?

Column

De Column psychische melddown is van Peter Petersen.

Radio Signaal in de cloud

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel