Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 februari 2019

Radio Signaal uitzending 28 februari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Florakokjes

Ex-verpleegkundige Esmeralda Jongmans ontdekte in Floradorp kinderen met honger. Zij ging voor en met hen koken, en richtte de De Florakokjes op. Een initatief dat goed was voor de Amsterdamse Omarm-prijs. Hoe is zij te werk gegaan, en wat zijn de laatste ontwikkelingen? Bekijk hier het filmpje over de Florakokjes.  
 

Auto-immuun

Bij een auto-immuunziekte valt je afweersysteem ook gezonde cellen van jezelf aan. Er zijn nogal wat variaties van deze ziekte. Nolda Delpeut lijdt aan Auto-immuun hepatitis (AIH), waarbij de lever ontstoken is. Wij ontvangen haar en José Willemse, directeur van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV)
 

Column

De Column Pesten 5 is van Olga de la Fontaine

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.