Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 januari 2021

Radio Signaal uitzending 28 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

 

Radio Signaal in coronatijd

De huidige lockdown maakt dat we helaas nog geen gebruik kunnen maken van de studio's van Salto. We herhalen daarom onze uitzending van 18 november 2018. Geen actuele agenda en mededelingen deze keer. De genoemde organisaties functioneren alledrie nog in aangepaste vorm en zijn bereikbaar.

 

Dress for Success

Agnes Winter is bestuurslid van Dress for Success Nederland. Dress for Success ('Goed gekleed naar een baan') wil mensen in staat stellen om economische onafhankelijkheid te bereiken. De organisatie helpt met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in werk en persoonlijk leven.

 

De Bijstandsbond

We praten met Piet van der Lende, bestuurslid van de Bijstandsbond. Deze vereniging helpt al meer dan 40 jaar mensen met een laag inkomen via een spreekuur en zonodig door het voeren van acties  De bond is in Amsterdam gevestigd, maar werkt  landelijk.

 

De Derde Schinkel

Bas de Groot is programmacoördinator van de Derde Schinkel, onderdeel van de Regenbooggroep en gevestigd in de gelijknamige straat. De Derde Schinkel schoolt  Amsterdammers met psychosociale problemen in diverse beroepsmatige activiteiten.  Deelnemers  hebben gemeenschappelijk dat zij (nu) niet in staat zijn om zelfstandig mee te doen in de samenleving.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.