Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 oktober 2021

Radio Signaal uitzending 28 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Op 28 oktober herhalen we de uitzending  van 10 juli 2021 met Arre Zuurmond die in september afscheid nam.  Sinds 2013 was hij directeur Ombudsman Metropool Amsterdam. In 2016 is Zuurmond uitgeroepen tot Overheidsmanager van het jaar. De jury prees zijn persoonlijke betrokkenheid en zijn onorthodoxe aanpak. 

 

Fouten gemeente herstellen

Zuurmond kreeg bekendheid toen hij zich vlak voor zijn aanstelling als zogenaamde dakloze bij een gemeenteloket melde. Hij vroeg om een slaapplaats en hoorde dat de wachttijd 8 maanden was. Hij noemt zichzelf ‘De bezemwagen die fouten van de gemeente herstelt.’ In september vertrekt Zuurmond eerder dan gepland. 

 

Plaatsmaken voor iemand anders

Hij wilde plaatsmaken voor iemand die jonger en diverser is dan hijzelf. '(..) een kans te bieden, iemand met een andere, liefst bi-culturele achtergrond  en die ook weer een ander vakgebied inbrengt,' zo zegt hij in een Paroolartikel (3-2-2021). In de uitzending kijken we terug op zijn werkzaamheden.   

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.