26 april 2021

Radio Signaal uitzending 29 april

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet.

 

Luister je gelukkig

In deze uitzending twee afleveringen van Luister je gelukkig, ‘de podcastsite waarmee jij anderen kunt inspireren en zelf  geïnspireerd kan worden.'

Host Marcel Beijer begint dan ook elk gesprek met de vraag "Wie of wat heeft jou geïnspireerd?'. U hoort podiumkunstenaar Mo Hersi en fysiotherapeut Annemarijn Oosterwelder

 

Mo Hersi

Mo baarde opzien met zijn boek De inburgeringscursus voor witte mensen. Hij vecht voor gelijkheid en raakte daarbij geïnspireerd door zijn familieleden: zijn Ethiopische vader en voetbal-broer Youssef, die een contract bij Ajax kreeg.

 

Annemarijn Oosterwelder

Annemarijn werd  geinspireerd door een tante die als verpleegster werkte in de binnenlanden van Suriname. Zij leerde  haar eigen pad te kiezen en begon voor zichzelf  als fysiotherapeut. Daarbij bedacht ze een methode waarbij cliënten bijdragen naar vermogen. Jaarlijks neemt ze een periode om tot bezinning te komen, als vrijwilligster in een ontwikkelingsland.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.