Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 maart 2018

Radio Signaal, uitzending 29 maart

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet

 

Marionetten-theater in gevaar

Frederique Cannegieter is artistiek en zakelijk leider van het Het Amsterdams Marionetten Theater. Dit theater brengt een  unieke vorm van muziektheater voor jong en oud. Er werken zowel professionals als vrijwilligers. Helaas beëindigd de gemeente nu na 30 jaar de subsidie voor de huisvesting is. Om het theater te behouden slaat zij met de bezoekers de handen ineen met een aantal activiteiten. 


Ombudsman onderzoekt ovelast

Twee onderzoekers van de Ombudsman Metropool  Amsterdam komen vertellen over hun onderzoek naar overlast.  Bernadette Verheggen   onderzoekt de overlast van de Oostlijn tussen Centraal Station en het Weesperplein. Tonno Cramer heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op grote onderzoeken en pilots op het gebied van overlast, handhaving en zorg.  Ook legde hij de basis voor het project Onder de Pannen, waarbij zogenaamde ‘nieuwe daklozen’ gekoppeld worden aan een Amsterdammer die tijdelijk een kamer kan verhuren. 

 

Column

De column  'Bekentenis' is  van Olga de La Fontaine.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.