Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 mei 2014

Radio Signaal uitzending 29 mei

Het wordt een gevarieerde uitzending! Van de ziekte van Lyme en Wereld MS dag tot een actie van de band Immens voor de CliniClowns. Stem donderdag tussen 11:00 en 12:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En natúúrlijk zijn we ook via internet te volgen en terug te luisteren. Hieronder leest u er meer over.

Ziekte van Lyme

Miranka Mud van de  Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten ( NVLP) vertelt in de studio over wat de ziekte van Lyme  is.  Wat is de oorzaak van Lyme en hoe staat het met genezing?  Wat betekent de NVLP voor mensen met Lyme?

Wereld MS dag

Op 28 mei is het Wereld MS dag.  André praat met onze columnist Marja Moskieft over MS. Wat is het en welke beperkingen brengt deze ziekte met zich mee?  Hoe dealt Marja hiermee en wat gebeurde er op  werleld MS dag?

CliniClowns

Nicolette Vermeulen is werkzaam bij CliniClowns. Wat doen ze en kan iedereen een CliniClown worden?  Wat is de actie van theatergroep Immens die ten goede komt aan CliniClowns? 

Column

Elsa van der Kooy leest haar column: ‘'Een perfectionist op vakantíe.'

Radio Signaal Digitaal

Luister  via internet  live naar de uitzending. Beluister  eerdere uitzendingen, of volg Radio Signaal op  Twitter.  Gedenkwaardige reportages, columns en interviews vindt u op ons  Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel