27 oktober 2020

Radio Signaal uitzending 29 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Vanwege de coronatijd kunnen we niet in de studio's van Salto. We herhalen daarom twee interviews, die nog steeds actueel zijn. De organisaties zijn ook in coronatijd actief.  Agenda en Mededelingen zijn van nu.


Fitkids

Fitkids is een bijzonder beweegprogramma voor kinderen van 6 tot 18 jaar met een beperking, langdurige aandoening of chronische ziekte. Het is in 2003 gestart als  project van Stichting artsen voor kinderen. We praten met manager Hester Noll. Herhaling van 4 april 2019.


De Omslag

Stichting De Omslag biedt projecten om mensen met een beperking onderdeel van de stad te laten zijn. We praten met Esmeralda van der Naaten over hun website Je kunt meer.nl. Deze website geeft een vrijwel compleet online overzicht van de mogelijkheden voor leren, werken en doen in Amsterdam, Utrecht en Leiden en omstreken. Herhaling van 13 december 2018.

 

Column

De column 'Vetes en verjaardagen' is van Toon van der Aa.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.