Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

2 november 2016

Radio Signaal, uitzending 3 november

In deze uitzending: Toneelgroep Jet, de Kidsclub van Warchild, en de Stichting Bretels, houvast voor gezinnen die een ouder verliezen. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Toneelgroep Jet

We ontvangen Mariel Vaartjes, regisseur van Toneelgroep JetDit gezelschap  is vernoemd naar Jet Vesseur, de bekende voorvechtster voor rechten van mensen met een psychiatrische aandoening. Het project is cliëntgestuurd, veel wordt gedaan door mensen met een psychiatrische achtergrond. Eind november brengen ze het stuk Uberclub op de planken over de huidige hang naar vooruitgang en perfectie, ‘likes’ en ‘views'.

Kidsclub van War Child

War Child heeft  een Kidsclub voor kinderen van 8-12 jaar. Kinderen maken op een leuke manier kennis  met leeftijdsgenoten in andere landen, en het werk van War Child. Te gast is Esmee Goedmakers , communicatiemedewerker bij de afdeling Kids & Scholen.

Stichting Bretels

Met Suzanne Westerhof  bellen we  over de Stichting Bretels.  Deze organisatie biedt ondersteuning aan gezinnen waarbij een van de ouders gaat overlijden of overleden is. Suzanne richtte de stichting op met haar twee zussen. Wat drijft hen en hoe gaan ze te werk?  

Column

De column ‘De participatiekliniek’ is van Petra Jorrisen. 

Radio Signaal Digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM.  Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel