1 september 2020

Radio Signaal uitzending 3 september

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet. 

 

Financiële regelingen in coronatijd

Josje Nap Nghie is senior onderzoeker bij  Ombudsman Metropool Amsterdam. Zij gaat in op de inkomensproblemen van ZZP-ers in de tijd van corona; de steun via de Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers (TOZO) en uiteraard de sociale gevolgen. 

 

Haak-In

De Haak-In koppelt op een creatieve manier hergebruik van plastic aan sociale doelen. Buurtbewoners kunnen cursussen volgen in het atelier, ontmoeten elkaar en leren beter Nederlands spreken. In de galerie kan men de mogelijkheden van haken met plastic tasjes bewonderen. De organisatie bestaat inmiddels 10 jaar, reden voor een gesprek met oprichter Corrie van Huisstede.

 

Vrijwilligers bij Cliëntenbelang Amsterdam

Dorine van Lennep is beleidsmedewerker bij Clientenbelang Amsterdam. Ze vertelt over de rol van vrijwilligers en het vrijwilligerswerk bij de vereniging. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.