27 januari 2020

Radio Signaal uitzending 30 januari

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Thuiszorg

Herman Klein Tiessink, beleidsmedewerker bij Cliëntenbelang Amsterdam, praat ons bij over de ontwikkelingen in de Thuiszorg. Hij belicht het belang van de inzet van ervaringsdeskundigen binnen het zorg- en welzijnsonderwijs en de wijkzorgnetwerken. 
 

Jeugdzorg

Narita Derks is vlogger (maker van korte filmpjes met een mobiele telefoon) en ervaringsdeskundige op het gebied van Jeugdzorg, pleeggezinnen en kindermishandeling. Ze vertelt over haar eigen ervaringen (4 pleeggezinnen en een instelling) en recente ervaringen van anderen met Jeugdzorg. Al jaren is er hier een schrijnend tekort aan goede behandelplekken.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.